jueves, 15 de marzo de 2018

Timbals llunyans

La Guardia Civil sospita que La Coronela de Barcelona és l'exèrcit secret de Catalunya, vaja, com la IX Legió romana que va desaparèixer misteriosament a Britània.
.
Efectius de la Guàrdia Civil han denunciat l'existència d'un grup organitzat de dones independentistes catalanes, insurgents, rebels i sedicioses, i estretament vinculades amb el moviment feminista 8-M, que abastia les tropes de la Coronela de Barcelona, l'esmentat exèrcit de Catalunya, que la Generalitat mantenia en secret i ocultava al Pati dels Tarongers, a l'espera de la proclamació de la República Catalana.
Segons la U.C.O. aquest exèrcit, més nombrós que els guerrers de Xian, ha estat finançat amb els fons obtinguts mitjançant la venda de participacions d'una rifa popular que va tenir lloc a la costellada celebrada l'1-O a Les Planes de Vallvidrera, a la qual van assistir més de dos milions de catalans que es van cruspir uns 50 milions de calçots.
També ha estat intervingut un 'Tio Vivo' què, segons el CNI, pot ser l'esquadró de cavalleria rusticana de l'exèrcit independentista.
Hores d'ara, aviació civil, investiga si l'avió del Tibidabo va pendre part al trasllat de Puigdemont a Brussel·les, emulant la gesta del Dragon Rapide, amb Franco.

No hay comentarios:

Publicar un comentario