martes, 27 de marzo de 2018

Cosas de jueces

Una jueza, en Valladolid, absuelve a 6 neonazis de un Delito de odio porque dice que la ideología no puede perseguirse penalmente. Que se lo cuente a Llarena!!!

Com t'ho diria jo...

D'ara en endavant quan el TS enviï a la presó a un condemnat per delictes menys greus i una condemna menor que la d'Undangarín, què li dirà? 'Tito, tu pringas perquè no ets cunyat del rei!

L'Estat de Dret marca Espanya

Serveis d'Intel·ligència (sic) que tenen terroristes a sou al seu servei per atemptar a Catalunya, Forces d'ordre públic que apallissen dones i ancians pacífics, guàrdia civils que posen bombes incendiàries en contenidors d'escombraries i elaboren informes incriminatoris de dubtosa fiabilitat, ministres i fiscals que destrueixen la sanitat pública i 'afinen', polítics corruptes, jutges que prevariquen i un govern autoritari que vulnera els drets humans i persegueix la Llibertat d'Expressió ... Enhorabona, ets a Espanya !!!

jueves, 15 de marzo de 2018

Timbals llunyans

La Guardia Civil sospita que La Coronela de Barcelona és l'exèrcit secret de Catalunya, vaja, com la IX Legió romana que va desaparèixer misteriosament a Britània.
.
Efectius de la Guàrdia Civil han denunciat l'existència d'un grup organitzat de dones independentistes catalanes, insurgents, rebels i sedicioses, i estretament vinculades amb el moviment feminista 8-M, que abastia les tropes de la Coronela de Barcelona, l'esmentat exèrcit de Catalunya, que la Generalitat mantenia en secret i ocultava al Pati dels Tarongers, a l'espera de la proclamació de la República Catalana.
Segons la U.C.O. aquest exèrcit, més nombrós que els guerrers de Xian, ha estat finançat amb els fons obtinguts mitjançant la venda de participacions d'una rifa popular que va tenir lloc a la costellada celebrada l'1-O a Les Planes de Vallvidrera, a la qual van assistir més de dos milions de catalans que es van cruspir uns 50 milions de calçots.
També ha estat intervingut un 'Tio Vivo' què, segons el CNI, pot ser l'esquadró de cavalleria rusticana de l'exèrcit independentista.
Hores d'ara, aviació civil, investiga si l'avió del Tibidabo va pendre part al trasllat de Puigdemont a Brussel·les, emulant la gesta del Dragon Rapide, amb Franco.

martes, 13 de marzo de 2018

TEDH, la Sentencia!

El TEDH, condena a España y sentencia que quemar la foto de un rey o político, y por deducción, cantar un rap, agitar unos títeres en un guiñol, o contar chistes sobre ogros y dictadores en un twit, no constituye delito de odio, enaltecimiento del terrorismo o injuria alguna, sino que se enmarca dentro del rechazo y la crítica política, y por ende, en el Derecho de Expresión. 
Sería conveniente que los prevaricadores que se dedican a aplicar leyes contrarias a Derecho que sólo existen en su enfermiza imaginación, y a dictar sentencias represivas y torticeras sin fundamento jurídico alguno, se pongan las pilas de una vez y dejen de sentenciar arbitrariamente a manifestantes, raperos, twiteros, titiriteros y presos políticos, que haberlos haylos..

Aquel PSOE, que según Rufián, tantas tardes de Gloria dió en el Congreso, ni se ha pronunciado, quizá porque ya no existe. El PSOE de Pedrito, el ratón de Susanita, el de los Barones, ha derivado tanto hacia la derecha que hoy en día está situado, de facto, entre el PP y C's, en una extraña coalición antinatura, llamada 'PPSOECs' y que nada tiene que ver con el PSOE que fundara Don Pablo Iglesias. 
Pedrito se llenó la boca durante la anterior campaña electoral con promesas de humo, que no cumplió, tales como 'Derogar la reforma laboral de Rajoy o la Ley mordaza, y con el consabido NO es NO que acabó siendo un Sí incondicional a la investidura de Rajoy y a la posterior aplicación del 155 en Catalunya, tan poco socialista, como obrero o español.
Pedrito, hasta la fecha, no ha abierto la boca en lo referente a los abusos del Gobierno autoritario de Rajoy y sus lacayos judiciales, cuando estos han pisoteado los derechos de la ciudadanía, entre ellos el Derecho de Expresión, que ahora el TEDH le recuerda a España que, como el Sur, también existe, que figura en la Constitución, y que es de Obligado Cumplimiento.

A raiz de la sentencia del TEDH, al igual que ha hecho tras el éxito de la multitudinaria manifestación feminista del 8-M ¿Cuánto tardará en subirse al carro?

lunes, 12 de marzo de 2018

R.A.E. 'Limpia, brilla y da esplendor'



Definiciones de cloaca
sustantivo

Concavidad del terreno o conducto, generalmente subterráneo, que recoge el agua de la lluvia y las aguas residuales.
Lugar muy sucio y que huele mal.
Conexión entre el ministerio de Interior y la fiscalía, donde se llevan a cabo los procesos de 'afinamiento', elaboración de informes falsos. y se destroza la sanidad pública catalana.
Lugar mucho más sucio y maloliente que la anterior definición

Es diu, es comenta què...

El tinent de la Guàrdia Civil que va actuar a Fonollosa i Castellgalí l'1-O, declara al jutjat que no van detenir a ningú il.legalment, que van actuar amb 'esquisidesa', vaja, que van folrar les porres amb seda i van demanar permís als iaios i dones abans d'apallisar-los suau i educadament, i també ha defensat que no va ser una detenció il.legatt sinó que es va emmanillar un noi "per calmar-lo" perquè no tenien til.la ni Tranquimazin, i bé, que potser es va deixar influenciar una mica per haber llegit '50 ombres de Grey' la nit abans.